söndag 23 november 2014

Tack

Tack för era kommentarer. De värmer.

Jag har förresten bokat en resa till London för mig, dottern och exmaken. Det känns bra. Det är ett sätt att göra mig fri från gamla skulder, uppfylla givna löften och ge mig själv lite framtida frihet. Och så ska det bli riktigt roligt också.

Gamla skulder
När han fyllde jämnt fick han i födelsedagspresent att vi skulle åka på en weekendresa till någon storstad. Bara vi utan barn. Det blev aldrig av och han har aldrig fått den där presenten. Men han har haft den innestående. Nu blir det av.

Uppfylla givna löften
Jag har alltid tänkt att första gången dottern flyger så borde vi vara med båda två. Jag har tom sagt det till exmaken. Nu blir det av!

Ge mig själv framtida frihet
Med tanke på det ovan givna löftet så kan det vara bra att få dotterns första flygresa avklarad. På så vis öppnar jag upp möjligheter för mig till framtida solsemester etc. Då kan jag planera på ett annat vis när jag inte måste ha med honom i ekvationen. Det känns skönt.

Sen känns det också roligt och bra att ha med honom. I vissa sammanhang är det skönt att vara två vuxna på den där ungen vi skapat. Hon kan bli ganska intensiv när allt är nytt och det händer mycket runt henne. Jag misstänker att London kan vara en sådan situation. Då är det bra att vara två som kan stötta och styra henne milt (eller mindre milt) i den riktning som behövs. Det möjliggör också att jag kan ha en shoppingdag då jag springer runt som en tok utan barn i klädaffärer..

Så vad ska man hitta på i London med en femåring?

2 kommentarer:

  1. Åka London Eye? Äta goda pommes frites. Åka konstig röd buss med två våningar. Gå till enorma leksaksaffären Hamleys.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som att alla förslag är fullt tänkbara. Vore hon äldre hade jag gärna åkt till Harry Potter studios eller vad det nu heter, men det går vänta några år..

      Radera