onsdag 15 januari 2014

Det närmar sig..

.. och nu känns det bara spännande. Imorgon ska jag och lilla skrutt sova första natten i vår nya lägenhet. Det ska bli så spännande. Jag har mycket kvar att göra innan dess, men det viktigaste är gjort, hennes säng är monterad (ska bara spika fast ribb-botten med 6 spikar) och bokhyllan är på plats.

Jag jobbar natt inatt igen, hoppas att denna natten blir bättre än den förra då jag bara fick sova mellan tre och sju (och väcktes kort vid fem-tiden, men somnade snabbt om igen). När jag går av mitt pass imorgon ska jag hem och sova några timmar och sedan ska jag köra ett lass med mina och dotterns kläder samt lite allmänt smått och gott som jag har plockat ihop i sista minuten. Jag tar nog med mig maken också för det vore skönt att vara två när köksbordet ska monteras. Och förhoppningsvis kan vi få monterat en stor bokhylla också, men eftersom några av träpluggarna gick sönder vid flytten så får vi se om de nya hinner komma på posten. Annars får vi flytta bokhyllan så den inte ligger mitt på vardagsrumsgolvet och tar upp plats.

Planen är att jag imorgon förhoppningsvis kan hämta henne lite tidigare från dagis, sen går vi hem äter något (VAD???) och tappar upp ett badkar och badar tillsammans innan det är dags för att läsa godnattsagan, så jag vill också ha hunnit packa upp hennes böcker och lite gosedjur.. Om hon somnar återstår väl att se, det finns en risk att det här är för spännande och stort för att det ska vara lätt att somna. I så fall får vi väl lägga oss tillsammans i bäddsoffan i vardagsrummet (för min säng har inte kommit än) och så får jag bära över henne ifall jag fortfarande är vaken när hon har somnat, men för det finns inga garantier.

Imorgon är första dagen på mitt nya liv. Det känns häftigt!

1 kommentar:

  1. Tänk vad häftigt, och vad härligt att det känns så spännande! Så kände jag också när jag flyttade hit för ett år sedan, när det flyttades isär. Det var jobbigt med allt meck och känslorna kring det, men när jag väl hade flyttat. Friden alltså. Man känner sig stolt över att ha tagit sig igenom något ledsamt och nyfiken på resten liksom.

    Som du skrev på min blogg, att flytta ihop är såklart lättare. En mindre process på något vis. Men både ihop och isär är början på något nytt och bra tänker jag.

    kram.

    SvaraRadera